Poker i mobilen – vad ska du tänka på

Idag finns det massor med casino- och pokerappar som utlovar stora spel, stora pengar och mycket skoj. En spelapp till telefonen har fördelen att vara helt portabel. Var du än sitter och befinner dig, kan du fördriva lite tid och ha kul direkt i telefonen. 

Recensioner och omdömen

Det absolut viktigaste tipset är att läsa recensioner av apparna och spelbolagen bakom dem. Hitta information och svar på dina frågor innan du laddar ner och börjar använda appen. En dålig app är bara bortkastad tid och kan förstöra nöjet med pokerspelandet. När du läser recensioner och omdömen ska du tänka på vad du tycker är viktigt att ha i appen. Om någon har klagat på att det finns få betalningsmetoder men metoden du gillar finns med, behöver du inte bryr dig om det negativa omdömet. Om någon klagar över utbud eller hastighet samt spelens funktioner är det viktigare att lusläsa och ta reda på mer.

Utbud

Appen kan innehålla för få bord eller så tillhandahåller de inte rätt poker för dig. Texas Hold’em och Omaha Hold’em kan du hitta i alla appar, de är det klart största pokervarianterna. Men om du letar efter lite mer ovanliga varianter som Pyramid Poker eller Pinapple Poker kan du först vända dig till de största spelbolagen eller appar som riktar sig exklusivt mot en typ av pokerspel.

Bonusar och erbjudanden

Fundera på vilka bonusar som intresserar dig. Om du spelar lite och för små summor ska du inte välja en stor bonus, det blir bara svår att omsätta till egna pengar. Är du en storspelare kan en hög bonus vara enkel att genomföra. Den vanligaste bonusen är en insättningsbonus som matchar din första insättning.