Olika typer av användbara skal

Olika typer av användbara skal

Av Av admin

Mobilen behöver tillbehör och bland det mest vitala man kan ha idag är någon form av skal eller fodral. Här går vi igenom några av alla de typer av skal som finns på marknaden idag.

Batteriskal

Batteritid är något som de flesta alltid behöver tänka på någon gång emellanåt. Antingen så har man glömt att ladda telefonen eller så har man inte möjlighet på grund av att man reser. Som tur är finns det ett antal lösningar till detta. Den vanligaste är kanske någon form av externt batteri vilket är jättebra om man bara behöver ladda den ibland eller om man är ute på resa. Om man däremot har problemet regelbundet, använder mobilen extremt mycket eller ofta är borta från eluttag längre stunder så kan ett batteriskal vara din räddare. Det gör mobilen lite tjockare men ger istället en utökad batteritid.

Skal och fodral med ställ

Om man gillar att se på video på sin telefon är ett skal eller fodral med inbyggt ställ en självklarhet. Detta ger dig friheten att ställa ifrån dig mobilen så att du kan göra annat medan du tittar på filmen. Det brukar också vara perfekt att ha i köket och läsa recept på då man bakar eller lagar mat.

Designskal

Detta är ändå klassikern, skal som huvudsakligen är till för att få telefonen att se snygg och personligt ut. Visst den ger även ett visst skydd, främst mot repor men även mot trottoarmöten från lägre höjd.

Sportarmband

Sportarmband är det perfekta fästet om du är ute och joggar och inte har några fickor på träningskläderna. Även om man har fickor så brukar det vara betydligt behändigare att ha mobilen i ett sportarmband ändå av den enkla anledningen att hörlurskabeln då kan falla på ett betydligt bättre sätt.