Fotografering med mobilen

Att ta fina bilder och fotografera med sin mobiltelefon är något som många tycker om att göra. Det finns många mobiler ute på marknaden idag och deras finesser och funktioner blir alltmer avancerade. Numera är det vanligt att många mobiler i det lite dyrare segmentet har mer än en kameralins och att de olika kamerorna har olika funktioner och typer av linser. De kan till exempel ha vidvinkel för ännu bredare bilder. Utvecklingen går hela tiden framåt.

Lägg ut bilderna på Instagram

På Instagram, som är en app som är gratis att använda, går det både att ta och lägga ut bilder. Det går att dela bilder med hela världen, följa andras konton, få följare till det egna kontot och tagga bilderna med personer och hashtaggar. Varför inte dela bilder från en semesterresa i ett annat land. Instagram är väldigt populärt och ägs av Facebook.

Använd ett filter

På Instagram går det även att lägga till olika filter till bilder. Det gör att bilderna får olika speciella effekter, som att de till exempel blir svartvita eller mer ljusa och klara i färgerna. På SV Optics går det att köpa fysiska linser och tillbehör för ännu mer avancerad användning av mobilkameror. Köp en enkel lins för en bra start och utveckla ditt fotograferande.