Ett bibliotek av appar som är bra att ha

Ett bibliotek av appar som är bra att ha

Av Av admin

Det finns som bekant, en hel uppsjö av appar. En del mindre bra och andra rent nödvändiga för en del. Genom att bygga upp ett bibliotek av bra att ha appar, är du rustad för söndagens mys i soffan eller torsdag kvällen sittandes på läktaren på barnens träning och till och med förberedd för dagens middag.

Många nyhetssajter har sina egna appar, som ger dig nödvändig information kring händelser runtomkring i världen. Apparna gör det enkelt att hålla sig uppdaterad, inte enbart kring politik, utan även andra intressanta händelser.

En bra väderapp kan vara till hjälp, så du slipper sitta fast i bilköer när snön plötsligt börjar falla ymnigt. Hamnar du trotts allt i en bilkö och en bra låt dyker upp på radion, kan du använda dig utav appar som Shazam, för att hitta vad låten heter och vem som gjort den. Full koll med några klick alltså.

För att förgylla dagen med lite spel, kan du ladda ner några appar med roliga spel. Wordfeud har blivit mycket populärt, liksom Quizkampen, vilka båda är spel där du kan välja att spela mot vänner eller okända. Vill du spela på egen hand, kan du hämta hem Paper Toss, där spelet går ut på att du ska kasta en papperstuss i en sopkorg, där du har bland annat en störande fläkt.