Bra nyheter direkt i din telefon

Bra nyheter direkt i din telefon

Av Av admin

Att hålla sig uppdaterad har blivit ett måste i dagens samhälle. Vi ska veta vad alla våra vänner gör genom Facebook, begrunda andras liv genom Instagram och lyssna till kändisar och vänners snabba tankar på Twitter. Men det är också viktigt att hålla sig uppdaterad om omvärlden, vad som händer där ute bland flera segment och ämnen. 

Vetenskap

Vill man få snabb och förståelig information om vad som händer i vetenskapens värld ska man surfa in på Illustrerad Vetenskap som har ett e-magasin som man enkelt kommer åt genom att ladda ned en app till telefonen eller surfplattan. Väljer man att bli prenumerant så man kommer åt alla artiklar, får man även fyra extra nummer jämfört med den tryckta versionen.

IT-världen

Nästan allting berörs av IT och framsteg inom den sektionen. Hos IT-kanalen går det lätt att hitta information om vad som händer i det svenska IT-landskapet. IT-kanalen är speciellt riktad mot företagare för att visa hur IT kan förbättra för alla möjliga typer av företag. De berättar om nya idéer och program som företag har använt sig av och visar upp innovation och lönsamhet. Även om man inte har sitt eget företag eller är en it-försäljare, kan det vara intressant att läsa om hur IT-marknaden ser ut just nu.

Världsnyheter

Vill du veta mer om hela världen i korta och lång artiklar, är Omni framröstad som den bästa nyhetsappen. Omni brukar dyka upp med små notiser i exempelvis Aftonbladet, men de har även en egen sajt där de skriver om nyheter runt om i världen i alla de stora segmenten: kultur, sport, utrikes, inrikes, nöje, resa och så vidare. De ger dig komprimerade nyheter med länkar till längre artiklar för den som vill fördjupa sig i ämnet.