Bra att ha-appar

Bra att ha-appar

Av Av admin

Det är inte bara spel och träningsappar som är bra att ha på telefonen. Det finns fler guldkorn där ute som man inte får missa om man vill få ut så mycket som möjligt av sin telefon. 

SVT

Att kunna se på SVT Play vart man än är tycker vi är superbra! De visar viktiga dokumentärer, roliga program samt nyheter och väder. Sedan är det ju SVT som sänder Melodifestivalen och Eurovision!

Tidningsappar

Vilken tidning du än läser finns det säkerligen en app för det. Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet och Expressen är bara ett axplock av de som finns. Du slipper köpa papperstidningar som bara ligger och skräpar efter en halvtimmes läsning och får istället notifieringar direkt när en historia utvecklas eller senaste nytt kommit in på redaktionen. Att hålla sig ajour med världens nyheter är i det närmsta essentiellt, speciellt i dessa oroliga tider.

Yr.no

Den norska väderappen som är hyllad över hela Sverige. Yr har ryktet att vara bäst på att rapportera vädret och appen är väldigt lätt att använda, även om man inte kan norska. Du skriver bara in vilken stad, kommun eller bygd som du vill titta närmare på och appen levererar en dags och veckoprognos över din hemstad. Också bra att ha när man planerar att åka iväg över helgen eller på semester och veta om man behöver ta med ylletröjan och gummistövlarna.