Bästa iPhonetillbehören

En mobil är i sig själv en väldigt praktisk grej med otroliga användningsområden, men det betyder inte att de inte kan bli bättre och fylla ännu fler funktioner. Det är just av denna anledning som mobiltillbehör är så väldigt populära. Här tipsar vi om några av de bästa tillbehören till iPhones!

Hörlurar

Hörlurar är ju mer eller mindre en självklarhet idag, varje iPhone kommer ju trots allt med ett par. Men dessa är ju knappast det bästa alternativet, man kan lätt hitta ett stort utbud av bättre iPhone hörlurar på nätet, oavsett om man föredrar earbuds eller in-ear.

Mobilhållare

Många vill ha möjligheten att använda sin iPhone när de sitter i bilen, och då talar vi inte endast om att prata i den (vilket ju har varit lag emot sedan ett par år tillbaka), istället handlar det om att använda mobilen som till exempel en GPS. Men för att göra detta måste ju antingen passageraren sköta allt eller så behöver man ett sätt att hålla mobilen på plats. Vilket är varför mobilhållaren existerar. Det är dock bra att fråga sig fram och läsa lite om tester av dessa, det är inte alla som har fått bra omdöme direkt.

Högtalare

Medan man använder hörlurar för att privat få lyssna på sin musik eller ljudbok, vill man ibland kunna dela med sig av detta utan att behöva räcka över sina hörlurar till alla andra eller förlita sig på den inbyggda högtalaren, som ju knappast gör all typ av musik rättvisa. Har man dock en par riktigt bra och portabla Bluetoothhögtalare så löser man ju detta enkelt. För tips om vilka man bör skaffa kan man läsa denna artikel där de testar en rad olika som nyligen tog sig ut på marknaden.