Andra intressanta appar

Andra intressanta appar

Av Av admin

Appar har på senare år blivit väldigt populära och nästan alla som har en Iphone har någon form av app installerad. Appar finns i en mängd olika former som spel, tjänster av olika slag samt som effekter av olika slag, exempelvis ljudeffekter och visuella effekter. En hel del appar är dessutom väldigt användbara och intressanta. Nedan följer några intressanta för din Iphone.

En intressant app för den som har svårt att sova, sömnproblem eller som bara har svårt att ta sig ur sängen på morgonen, är Sleepcycle. Med hjälp av den inbyggda rörelsesensor som finns i en Iphone känner Sleepcycle av hur du rör dig under natten analyserar detta. Utifrån dessa resultat väcker sedan Sleepcycle dig när du inte befinner dig i den allra djupaste sömnen. På detta sätt kan man förhoppningsvis vakna mer utvilad och inte känna sig dödstrött när väckarklockan ringer.

VinVin är appen för alla vinälskare. I appen hittar man hela Systembolagets sortiment komplett med priser, produktionsland med mera. Dessutom finns även vinrecensioner från matmagasinet Allt Om Mat i VinVin, vilket gör att det kanske blir enklare att hitta rätt vin när man står där på Systembolaget en fredag eftermiddag och inte har en aning om vad man ska välja.

En bra app för den som inte orkar gå till datorn varje gång det är dags att byta låt är Remote. Som namnet antyder fungerar den ungefär som en fjärrkontroll och gör det möjligt att styra sitt Itunes-bibliotek direkt från mobilen, vilket kan vara mycket praktiskt.